Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزگرد مشکلات فوتبال شهرستان بناب با محوریت مشکلات فوتبال در این شهرستان به میزبانی دفتر خبرگزاری تسنیم در جنوب استان آذربایجان شرقی برگزار شد. ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۲ استانها آذربایجان شرقی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بناب، ورزش به خصوص فوتبال یکی از اساسی‌ترین موضوعات برای هدایت جوانان و نوجوانان به یک زندگی سالم و به‌دوراز آسیب‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال می‌تواند مانند یک شمشیر دو لبه بوده و در صورت عدم هدایت این ورزش به سمت‌وسوی مثبت، آثاری منفی نیز داشته باشد.

می‌شود گفت، فوتبال یک کلاس اخلاق برای جوانان است و هرچه به این کلاس توجه بیشتری صورت بگیرد مسبب اتفاقات بسیار مثبتی در جامعه خواهد شد.

در این راستا میزگردی با محوریت بررسی پتانسیل‌ها و مشکلات فوتبال شهرستان بناب با حضور رحیم پاکیزه‌خو رئیس هیئت فوتبال بناب، شاهین حاجی بابایی داور لیگ برتر و کارشناس فوتبال و سامان نریمان جهان بازیکن لیگ برتر در دفتر خبرگزاری تسنیم در جنوب استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

در این میزگرد، فوتبال محور اصلی حفاظت جوانان از آسیب‌های اجتماعی عنوان و از عدم‌حمایت مسئولان و کارخانه‌داران شهرستان از این ورزش انتقاد شده و مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه، گفت‌وگوی این خبرگزاری با رحیم پاکیزه‌خو را می‌خوانیم:

تسنیم:درباره پتانسیل‌های فوتبال در شهرستان برای ما توضیح دهید؟

پاکیزه‌خو:‌ در ابتدا لازم است از شما تشکر کنم که به بحث فوتبال در این شهرستان ورود کردید؛ در رابطه با فوتبال شهرستان باید بگویم که متأسفانه جایگاه ما در حال حاضر در شأن بناب نیست، ولی در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان، به‌جرئت می‌توان گفت که هیچ‌کدام از شهرستان‌ها قابل‌مقایسه با فوتبال بناب نیستند.

به‌طور مثال در سوپر لیگی که در سطح استان برگزار می‌شود، معمولاً دو تیم همواره از شهرستان بناب حضور پیدا می‌کند و پنج تیم بعدی از خود تبریز و گاها یک تیم از بقیه شهرستان‌ها می‌تواند در سوپر لیگ استان بیاید، ولی معمولاً ما دو تیم در این لیگ داریم.

در رده نوجوانان و جوانان معمولاً تیم‌های خوبی در طی این پنج سال تشکیل پیداکرده است، در فوتسال تیم داریم که در سطح دو کشوری بازی می‌کنند که دو سال است توانسته خودش را حفظ کند.

فوتبال بناب، بنا بر پارامترهایی که وجود دارد، بعد از فوتبال خود تبریز، در رتبه دوم استان قرار دارد که این خود برای ما به خاطر پتانسیل‌های بالایی که وجود دارد، قابل‌قبول نیست.

تسنیم: به نظر شما آیا فوتبال شهرستان، این پتانسیل را دارد که به سطح بالاتری برسد؟

پاکیزه‌خو:‌ با توجه به این‌که فوتبال در کنار خود باید شرایطی را دارا باشد تا بتواند به روند رو به رشد خود ادامه دهد، فوتبال شهرستان بناب با توجه به شرایط مدیریتی و فکری، کسانی را دارد که بتواند الآن چهار تیم را ساپورت کند، مسئله دوم داوری است که از هر لحاظ در شهرستان دارای اهمیت و رتبه است، به‌گونه‌ای که تمام مسابقاتی که در اینجا برگزار می‌شود، در رتبه خوبی از داوری قرار می‌گیرد.

معمولاً در داوری‌ها که از شهرستان‌ها تنها یک اکیپ دعوت می‌شوند، برای شهرستان ما این، دو الی سه اکیپ هست. به‌جرئت می‌توان گفت که در بحث داوری در سطح استان، شهرستان بناب حرف اول را می‌زند و حتی از خود تبریز نیز در این امر مهم، پیش‌تر است.

تسنیم: بزرگ‌ترین خلأ شهرستان بناب چیست؟

پاکیزه‌خو:‌ ما اگر بخواهیم چند حلقه برای فوتبال تعریف کنیم، یکی بحث مدیریتی است که هم‌زمان بتوان سه الی چهار تیم را مدیریت کرد؛ حلقه دوم بحث مربی است که ما مدرس فیفا هم داریم که در سطح مربی هم عالی هستند.

حلقه بعدی بحث داوری است که باز در جایگاه ویژه‌ای هستیم.

مشکل و خلأ اصلی ما در فوتبال، مبحث اسپانسر است که فوتبال از هیچ جا، چه صنعت و چه کارخانه‌داران و چه افراد دیگر حمایت نمی‌شود. متأسفانه صنعت داران فکر می‌کنند که فوتبال صرفاً یک امر تفریحی است و برای سرگرمی بچه‌ها و کسانی است که علاقه دارند، یا شاید به خاطر حواشی که در فوتبال وجود دارد و این کاملاً یک امر اجتناب‌ناپذیر است، به این عقیده‌اند که نباید زیاد به فوتبال اهمیت داده و به آن بپردازند.

حالا وقت شد من عرض می‌کنم که فوتبال، چه تأثیری در رشد صنایع دارد و از پتانسیلی که در این ورزش وجود دارد، می‌توانند برای بهبود و شکوفایی خود بهره ببرند.

تسنیم:انتظارات شما از مسئولان استان در مقابل فوتبال شهرستان؟

پاکیزه‌خو:‌ انتظار ما این است که فوتبال را آن‌گونه که هست نشان دهند، نه آن‌گونه که خودشان دوست دارند؛ چون فوتبال به‌گونه‌ای است که در هر مسابقه، مسائل و مشکلات را به‌صورت شفاف نمایش می‌دهد و این ممکن است هر مشکلی اعم از فرهنگی، اقتصادی و سایر باشد.

اگر مسئولان می‌خواهند مشکلات را در جامعه ببینند بیایند و فوتبال را تماشا کنند! من از مسئولان درخواست می‌کنم به‌عنوان مسئولیت اجتماعی، نه به‌عنوان مسئولیت اداری خود که موظف به انجام آن هستند بیایند و از فوتبال شهرستان حمایت کنند. به‌طور مثال شاید اگر مسئولی بخواهد یک معتاد را از دام اعتیاد نجات دهد، کلی وقت و هزینه باید صرف این امر مهم کند؛ ولی این را هرگز حس نکردند که جلوگیری بهتر از درمان است!

فوتبال به‌عنوان بهترین درمان برای جلوگیری از خطرات اجتماعی است که جوانان با ورود به این مقوله می‌توانند زندگی شاداب‌تر و در مقابل، شاهد جامعه‌ای پویاتر باشیم.

تسنیم:طی چند سال اخیر، فوتبال بناب چه پیشرفت‌هایی داشته است؟

پاکیزه‌خو:‌ بنده به‌عنوان رییس هیئت فوتبال شهرستان، ادعایم این است که دانش و فوتبال ما ازلحاظ فنی بسیار پیشرفت داشته است؛ فقط ازلحاظ اسپانسر ما با ضعف روبرو هستیم؛ یعنی باور کنید حتی یک ریال هم ما بودجه‌ای نداریم که بتوانیم خرج کنیم! خودمان به‌صورت چرخه‌ای از بازیکنان و تیم‌ها پول دریافت می‌کنیم و خرج خودشان می‌کنیم، مگر این‌که هیئت تربیت‌بدنی پولی بدهند و کمکی کنند که آن‌هم خرج بدهی که به خودشان داشتیم شد!

اکنون‌که آقای سامان نریمان جهان به‌عنوان نمونه موفق که دارای پتانسیل بالایی برای استفاده ما درزمینهٔ فوتبال شهرمان برای ارتقای آن هست و آقای حاج بابایی که بجای خودشان هم دو سه نفر تربیت‌کرده‌اند.

ما پتانسیل این را داریم که بتوانیم افرادی را برای بعد از آقای نریمان جهان نیز تربیت کنیم.

تسنیم:پیشنهادتان برای ارتقای فوتبال شهرستان؟

پاکیزه‌خو:‌ من معتقدم که فوتبال ما به حدی از بلوغ رسیده است که بتواند خودش را به سطح سه و دو برساند.

درزمینهٔ زیرساخت و مسائل سخت‌افزاری که شکر خدا جمهوری اسلامی در این زمینه سنگ تمام گذاشته و تمام امکانات را برای ارتقای جوانان چه ازلحاظ سالن و چه سالن فراهم کرده است. ان‌شاءالله استادیوم 15 هزارنفری که مسئولان هم قول تکمیلش را تا پایان سال جاری یا سال آینده داده‌اند نیز یکی از موارد مهم دیگر است. بالاخره تمام شرایط فراهم است تا فوتبال شهرستان یک جهشی را انجام داده تا در لیگ دسته سه و دسته دو، تیم خود را داشته باشد، چنانچه در فوتسال داریم.

لازمه این امر مهم هم این است که می‌دانیم اداره‌جات بودجه برای حمایت ندارند، اما با حضور و دلگرمی که می‌توانند با پیگیری خود انجام دهند و با تشویق صنعت داران به حمایت مالی از ورزش شهرستان، نقش مهمی در توسعه فوتبال داشته باشند.

با توجه به صنعتی بودن شهر ما که لازم است من اینجا نام هم ببرم، مانند فولاد شاهین که سهم بسزایی در آلایندگی شهرمان داراست، ولی هیچ سهمی در پاک‌سازی فضای شهری از آلودگی‌ها ندارد! یا فولاد ظفر که از پتانسیل بالایی برخوردار است.

البته یک سری شرکت‌ها هم هستند که قبلاً هم حمایت کرده‌اند و علی‌الخصوص شهرداری که در تمام مسائل شهری نقش دارند و فکر کنم که 10 یا 50 میلیون تومان پول ناچیزی برای آن‌هاست! البته که قبلاً از تیم دسته سه حمایت کرده‌اند و تیم بازی خوبی هم انجام داد.

مطمئنم اگر یک اسپانسر خوب برای فوتبال شهرستان پیدا شود، بدون چون‌وچرا ما به سوپر لیگ استان صعود می‌کنیم.

ما در فوتبال ورزش نمی‌کنیم، با فوتبال زندگی می‌کنیم، هرقدر در ورزش این‌طرف و آن‌طرف می‌دویم برای رسیدن، در زندگی واقعی هم تلاش داریم برای رسیدن.

شعور و درک و فهمی که ما در فوتبال دیدیم شاید در هیچ کجای زندگی ندیده‌ایم؛ اگر ما نظم و انضباط فوتبال را در جامعه پیاده کنیم مطمئناً در هیچ جای جامعه، هرج‌ومرج و بی‌نظمی نخواهیم دید، چون منظم‌ترین کاری که ما شاهد آنیم، تمرین‌های فوتبال هست که دقیقاً سر موقع انجام می‌شود.

حتی جلسات اداری ما حداقل نیم ساعت با تأخیر شروع می‌شوند ولی ورزش و فوتبال، منظم‌ترین جایی است که ما به بچه‌ها می‌آموزیم باید دقیق باشند و خطایی نکنند، حتی قاضی‌اش را هم گذاشته‌ایم بالای سرش که اگر اشتباهی هم کرد، خطای خود را بپذیرد؛ یعنی اصطلاحی است که می‌گوید: اشتباه داوری جزء بازی است که حتی در طول بازی هم مکرراً به آن اشاره می‌شود.

مقام معظم رهبری شاید 25 سال قبل فرموده‌اند: تهاجم فرهنگی، من به‌جرئت می‌توانم بگویم که هیچ ارگانی اعم از مدرسه که محل تدریس است (وظایف تعریف‌شده‌ای دارد)، اما تنها جایی که می‌شود مشکلات افراد مطرح‌شده و حل شود، فوتبال و ورزش است.

می‌خواهم بگویم که متأسفانه بعضی‌ها به ما بگویند: که به دنبال توپ، این‌ور و آن ور می‌دوید! ولی من می‌گویم: شرایط و مسائلی که من در اینجا دیده‌ام را در هیچ کجا ندیده‌ام.

تسنیم:آخرین حرف شما به مسئولان شهر چیست؟

پاکیزه‌خو:‌ خواهش من از مسئولان و خانواده‌ها این است که به فوتبال به‌صورت جدی نگاه کنند و صرفاً فقط به‌عنوان یک تفریح به آن نگاه نکنند؛ با این ذهنیت باشند که ورزش تنها بستری است که در این زمان و در هجمه‌های فرهنگی می‌توان جوانان را مصون نگه داشت.

در ادامه به گفت‌وگو با شاهین حاج بابایی داور پیشکسوت فوتبال کشور می‌پردازیم؛ مشروح این گفتگو به شرح زیر است:

تسنیم:شما چه پتانسیل‌هایی در ورزش و داوری شهرستان می‌بینید؟

حاجی بابایی: من در هیئت‌رئیسه فوتبال دارای دو جایگاه هستم، یکی جز هیئت‌رئیسه فوتبال و دیگری سرپرست کمیته داوران.

پتانسیل فوتبال بناب دارای جایگاه عالی است، همانظور که آقای پاکیزه‌خو هم اشاره کردند، فوتبال ما که تا دسته سه هم رفته بود و امکان بالا آمدن را هم داشت؛ شاید عامل عدم موفقیت ما، بحث اسپانسر بود. به نظر من، افرادی مثل سامان نریمان جهان که در تراکتور و پرسپولیس هم‌ بازی کرده است، بسیار زیادند که پتانسیل آن‌ها برای بالا رفتن بسیار بالاست که البته باید حمایت شوند.

از موارد مهم برای بازی فوتبال، زمین بازی خوب است، بازیکن و توپ است؛ زمین فوتبال ما به‌قول‌معروف زمین نیست، علف هرز است.

شهرداری حداقل باید بیاید و در سطح شهر، حداقل دو الی سه زمین فوتسال مصنوعی ایجاد کند.

در زمانی فوتسال بناب، هیچ امکاناتی برای بازی و گسترش نداشت، اما اکنون با ساخته شدن دو سالن، فوتسال ما در لیگ دو دارد بازی می‌کند.

امکانات، نقش بسیار مهمی در رشد فوتبال دارد، ولی ما حتی با نبود امکانات آنچه در حد توان داریم انجام می‌دهیم.

تسنیم:بحث داوری شهرستان بناب را چگونه توصیف می‌کنید؟

حاجی بابایی: بناب در بحث داوری در استان حرف اول را میزند، یک‌زمانی می‌گفتند که مافیای داوری ایران، مشهد است؛ اکنون هم می‌گویند ولی اکنون قدرت اصلی داوری مربوط به استان آذربایجان شرقی و بناب است!

ما 2 نفر از داورانمان به کلاس لیگ برتر رفته و کاندید لیگ برتر هستند که بروند و کمک‌داوری کنند، هم‌زمان 30 داور برای داوری می‌آیند برای تحلیل مسائل فوتبال و ورزش، اکنون هم خودمان یک کلاس درجه سه درخواست کرده‌ایم که برویم و استعدادیابی کنیم از میان دانش آموزان که هرکسی فیزیک مناسبی برای داوری دارد را انتخاب کنیم که ان‌شاءالله در بحث داوری شکوفاتر نیز بشویم.

تسنیم:مشکلات فوتبال شهرستان از نگاه شما چیست؟

حاجی بابایی: ما برای فوتبال همه‌چیز داریم، از زمین و مربی و داور تا بازیکن، فقط تنها بحث حمایت و اسپانسر است که کمبود داریم.

تسنیم:آینده فوتبال شهرستان را چطور می‌بینید؟

حاجی بابایی: به نظر من اگر بر این مشکلات فائق بیایم، یک آینده بسیار روشن در انتظار فوتبال شهرستان ما است و امیدواریم چند بازیکنمان در حد سامان نریمان جهان بتوانند در لیگ برتر فوتبال بازی کنند.

تسنیم:انتظاراتتان از مسئولان و بزرگ‌ترین انتظارتان از فوتبال شهرستان؟

حاجی بابایی: انتظار من از مسئولان شهرستان، بها دادن به جوانان و این‌که خودشان را مالک این جوانان بدانند.

به نظر من باید همه دست در دست هم بدهیم تا زمین‌های ورزشی با امکانات و اسپانسرهای خوب که باعث رشد جوانان شوند و به آینده دلخواهی برسند.

در ادامه این میزگرد تسنیم به گفت‌وگو با سامان نریمان جهان، بازیکن بنابی تیم‌های تراکتورسازی و پرسپولیس در رابطه با مشکلات فوتبال شهرستان بناب می‌پردازیم؛ متن این گفت‌وگو به شرح زیر است:

تسنیم:به نظر شما بیشترین پتانسیلی که در فوتبال شهرستان وجود دارد، چیست؟

نریمان جهان: ابتدا از خبرگزاری تسنیم تقدیر و تشکر می‌کنیم که این فرصت را داد تا مشکلات فوتبال این شهرستان گفته شود؛ به نظر من پتانسیل فوتبالی شهرستان بناب را می‌توانیم در دودسته حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای تقسیم کنیم.

در دسته غیرحرفه‌ای ما می‌توانیم جوانانمان را به ورزش و فوتبال دعوت کنیم؛ برای بحث غیرحرفه‌ای مدارس فوتبال در شهرستان بناب هستند و با برگزاری هرچه بهتر مسابقات در جام رمضان شوق مردم به سمت فوتبال و افزایش‌یافته و بالطبع نشاط و سرگرمی در خانواده‌ها و جوانان نیز افزایش میابد.

باید دید کسانی که مدرسه فوتبال دارند و کسانی که جام رمضان را برگزار می‌کنند، چه ترفندهایی برای جذب حداکثری افراد به فوتبال به کار می‌برند.

تسنیم:مشکل اساسی فوتبال شهرستان بناب از دیدگاه شما به‌عنوان یک بازیکن حرفه‌ای چیست؟

نریمان جهان: بزرگ‌ترین مشکل به نظر من عدم پرورش و وجود بازیکنان حرفه‌ای بیشتری در لیگ‌ها از طرف بناب است؛ شما ببینید در شمال یا جنوب کشور یا حتی شهرهای کوچک، در لیگ دسته دو یا یک و یا حتی لیگ برتر پنج شش‌نفری دارند؛ اما بناب چطور؟ چند نفر را در این دسته‌ها دارد؟ در کل تاریخ شهرستان فقط یک نفر هست که آن‌هم منم و من واقعاً برای این مورد تأسفم می‌خورم.

برای خود من خیلی سنگین هست که چرا فقط یک نفر باید در تاریخ شهرستان ما در لیگ باشد؟ چرا در اینجا افراد زیادی نمی‌توانند بااینکه پتانسیل کافی وجود دارد و زمینه هم موجود هست به لیگ‌ها صعود کرده و حضورداشته باشند؟ این مشکل نه‌تنها فقط مشکل شهرستان بناب نیست بلکه شهرهایی مانند مراغه یا ملکان یا عجب‌شیر هم بااینکه استعدادهای زیادی دارند ولی هیچ‌کس نیست، فقط منم.

تسنیم:به نظر شما علت این موضوع چیست؟

نریمان جهان: به خاطر اینکه بچه‌ها فکر می‌کنند که نمی‌توانند و یا توانایی‌اش را ندارند؛ به این باور نیستند که می‌توانند روزی آنها هم به اوج صعود کنند.

باید فرزندان این منطقه را به این باور برسانم که بله اگر استعدادش را داشته باشی، می‌توانی موفق شوید

استعدادها متفاوت است؛ باید استعدادها را کشف کنیم و به فرد بگوییم که تو می‌توانی به سطح شهرستان، استان و یا حتی کشوری برسی.

تسنیم:دلیل اصلی عدم موفقیت‌ها در بحث فوتبال شهرستان بناب چیست؟

نریمان جهان: من خودم این کار مهم را از مدرسه فوتبال شروع کرده‌ام، به نظر من ما استعدادهای نابی درزمینهٔ فوتبال داریم؛ حالا چرا نمی‌توانیم موفق شویم چند دلیل دارد که عرض می‌کنیم.

دلیل اول این است که ما تیم نداریم؛ بازیکنی که بخواهد ازاینجا برود و به‌جایی برسد نیازمند یک تیم قدرتمند است که بتواند به لیگ‌ها صعود کند؛ البته شاید کسی در شهر ما باشد که ازلحاظ دانش قوی باشد و برود و مربی تیمی شود و جواب مثبت هم بگیرد؛ من با این کاری ندارم. ولی حرف من بازی رودررو هست، یکی می‌رود و دسته سه بازی می‌کند تازه متوجه می‌شود که چقدر سطح بالاست و می‌تواند به مراحل بالاتری برسد.

ولی در شرایط کنونی اگر کسی از شهرستان بخواهد به لیگ برسد تقریباً غیرممکن است مگر اینکه به تبریز یا تهران رفته و ازآنجا ادامه دهد.

اگر قبلاً می‌گفتند یکی خوب بازی کرده و انتخابش کرده‌اند، الآن این‌طور نیست. فرد خودش باید به دنبال فوتبال بدود تا به‌جایی برسی، الآن با تمرین خوب همه می‌توانند حرفه‌ای شوند.

ما باید در دسته سه تیم داشته باشیم، باید در دسته دو فوتبال خود را ببریم.

تسنیم:نظر شما در رابطه با عدم‌حمایت کارخانه‌داران از فوتبال شهرستان بناب چیست؟

نریمان جهان: چرا نباید کارخانه‌داران و صنعت‌کاران مبلغی از سود خود را به ورزش اختصاص ندهند؟! باید این کار را انجام دهند؛ آن‌ها در این شهر فعالیت می‌کنند و از این شهر سود خود را برمی‌دارند پس باید به فرزندان این شهر هم منافعی داشته باشند.

اگر در یک حرف خلاصه کنم میگویم تا زمانی که ما در دسته دو تیم نداشته باشیم نمی‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم.

گاها کسانی آمده‌اند و گفته‌اند که آقا ول کنید، آخرش که چه؟ به‌جایی نمی‌رسد؛ ولی کسانی که حرفه‌ای دنبال می‌کنند من قول می‌دهم که آینده‌ی فوتبالی خوبی دارند؛ من خودم دوران متوسطه‌ام را در تیزهوشان درس‌خوانده‌ام، هیچ صدمه‌ای هم به درس‌هایم وارد نشد. اگر ادامه بدهند و به سطح فوتبال حرفه‌ای برسند، آن موقع کار سخت می‌شود که البته آن موقع هم راهشان و شغلشان را به سمت‌وسوی فوتبال سوق داده‌اند.

تسنیم:برنامه شما برای تشکیل تیم چیست؟

نریمان جهان: من کارم را از مدرسه فوتبال شروع کرده‌ام؛ قصد دارم یک باشگاه تشکیل بدهم، یواش‌یواش با بازیکنان مطرح قراردادهای طولانی ببندم؛ ازآنجا به لیگ استانی، سپس دسته سه و ازآنجا دسته دو برویم که این اتفاق تابه‌حال رخ نداده بود.

من اگر بتوانم در طول بیست سال، یک بازیکن تحویل بدهم که در طول چهل سال بشود 2 تا برای من کافی است. همین‌که توانسته‌ام در شهری که هیچ بازیکنی در لیگ ندارد، من اولین باشم برایم افتخار است.

تسنیم: چه انتظاراتی از مسئولان دارید؟

نریمان جهان: دلم می‌خواهم که در فوتبال شهرمان پیشرفت کنیم، قبلاً تیمی داشته‌ایم که در لیگ سه بوده و سپس برگشته، از همه مسئولان و سرمایه‌داران خواهشمندم که کمک کنند تا بتوانیم تیم را به دسته دو و بالاتر ببریم.

تسنیم:بزرگ‌ترین خلأ فوتبال شهرستان؟

نریمان جهان: به نظر من بزرگ‌ترین خلأ فوتبال شهرستان اگر می‌خواهیم حرفه‌ای باشیم نبود تیم است؛ اگر تیمی باشد که خوب بازی کند و در دسته سه همیشه باشد و جوانان بتوانند بروند و خودشان را به همه نشان دهند، این بزرگ‌ترین خلأ ما برطرف خواهد شد.

گفت‌وگو از امین چالاکی

انتهای پیام/ش

R7887/P1361/S6,47/CT13

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۰۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای شهرستان های استان تهران؛ کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان فیروزکوه با حضور در شهرک صنعتی قدیم این شهرستان، مسائل و مشکلات تولیدکنندگان مستقر در این شهرک را بررسی کردند.

 

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • میزگرد تخصصی ارزیابی عملکرد رسانه‌ای ایران در عملیات وعده صادق در قم برگزار شد
  • روایت معلمی با عشق و ایثار فراوان
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • بازار اصفهان نباید در معرض تهدید باشد/ موزه فرهنگ و تاریخ نصف جهان برای دنیا جذاب است
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • فیلمی از درگیری شدید ستاره فوتبال جهان با مربی‌اش وسط مسابقه
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه